Skip to main content

Wat levert verhuur via Flexado op?

Als een klant via Flexado gebruik maakt van diensten op je locatie(s) ontvang je een aantrekkelijk percentage van de opbrengst.

Opbrengsten calculator
Je ontvangt

Afgelopen maand
771,50
Maandelijkse doorlopende betaling
484,50
Rekenvoorbeeld A

Een klant neemt via Flexado een virtueel kantoor af op je locatie. De prijs daarvoor is €80,- per maand. Zolang de klant gebruikt maakt van deze dienst ontvang je maandelijks €40,-. Zijn er 30 klanten op je locatie ingeschreven via Flexado? Dan ontvang je maandelijks €1.200,-.

Rekenvoorbeeld B

Een klant die een virtueel kantoor afneemt op jullie locatie wil ook graag een vergaderruimte huren. De klant reserveert via Flexado een ruimte ter waarde van €350,-. Je kunt Flexado €245,- factureren. (70%)

Rekenvoorbeeld C

Een klant is op zoek naar een kantoorruimte. Via Flexado komt de klant met jullie locatie in contact. Wanneer de klant bij jullie de huurovereenkomst heeft getekend factureert Flexado 10% van de (jaar)opbrengst. Bij een huurcontract ter waarde van €12.000,- verdien je dus €10.800,-.

Simpel & snel geregeld

Flexado heeft al het betalingsverkeer ondergebracht bij een gerenommeerd partner. Deze payment-provider voert de automatische incasso’s uit bij de klanten en verwerkt de commissies automatisch. De commissiebedragen worden op een aparte tussenrekening opgeslagen en maandelijks automatisch aan je uitbetaald. Je hoeft ons dus geen facturen te sturen en nooit meer te wachten op je inkomsten!

Heb je vragen over onze diensten, prijzen
of beschikbaarheid? Neem gerust contact met ons op.

Vind belangrijke artikelen en
antwoord op veelgestelde vragen.

We love to facilitate your success

Word partner

Volledige ontzorging 13+ jaar ervaring

Meest gestelde vragen

Voor welke periode verbind ik me aan Flexado?

Een overeenkomst met Flexado is voor onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 6 maanden. Zo kunnen wij onze klanten zekerheid bieden voor hun bedrijfsvoering.

Wat is de inkomstenverdeling tussen Flexado en mij?

Als partner van Flexado ontvang je inkomsten:

  • Vergaderruimte 70%.
  • Werkplekken en dagkantoren 70%.
  • Virtueel kantoor 50%.
  • Vaste kantoorruimte: 90% over het eerste jaar.

Hoe vaak word ik uitbetaald?

In je eigen MyFlexado portal heb je een overzicht van de klanten die ingeschreven staan op jouw locatie. Maandelijks betaalt Flexado automatisch het door jou te ontvangen commissie bedrag. Je hoeft daarvoor geen factuur meer te sturen.

Kan ik meerdere locaties aanmelden?

In de portal kun je meerdere locaties toevoegen.

Hoe ontvang ik een aanmelding van een nieuwe klant?

Zodra wij een aanmelding ontvangen voor jouw locatie zullen wij je hiervan per e-mail op de hoogte brengen. In deze e-mail ontvang je alle noodzakelijke informatie. Bij een virtueel kantoor kun je denken aan een bedrijfsnaam, contactpersoon, startdatum en een postinstructie.

Kan ik Flexado volledig mijn virtuele klanten laten beheren?

Het is mogelijk om al je virtuele klanten onder te brengen bij Flexado. Wij faciliteren het hele proces, het enige wat jij nog hoeft te doen is het verwerken van de post.

Kan ik klanten of bedrijven weigeren?

Je mag altijd zelf bepalen of je een klant accepteert of niet.
Ook gedurende de periode dat iemand klant is, kun je ervoor kiezen om de klant te weigeren.